27 Nisan 2009 Pazartesi

Kalli kimi izledi?

Borussia Mönchengladbach - Arminia Bielefeld maçı vardı pazar günü Bundesliga'da. Türkiye'de çok fazla ilgi duyulan bir maç değil doğal olarak, ancak tribünde oturan biri vardı ki, benide çok fazla kendine bağlayamayan maçı ilginç hale getirdi: Karl-Heinz Feldkamp.

Hani "Galatasaray'da görevi nedir" diye merak edilen beyaz tilki. Hakkını verelim Schalke ve Wolfsburg'un alt yapı sistemini incelemek için bu kulüpleri ziyaret etmişti ama maçlarında boy göstermedi. Mönchengladbach'ın alt yapı sistemini denetlediğine dair bir bilgi gelmedi, bu yüzden Mönchengladbach ile herhangi bir bağı olmayan Kalli'nin bu maçta ne yaptığı merak uyandırdı. Galiba futbolcu izliyor diye düşündüm. Bunlar kim olabilir? Beyin jimnastiği yapalım...

Logan Bailly: Belçikalı kaleci devre arasında Borussia'ya transfer oldu. Belçika'nın 2008 Olympiatlarında süpriz yapan takımın kalecisiydi. Gerçekten çok yetenekli ve Bundesliga'ya kısa zamanda adapte oldu. Morgan de Sanctis'in kiralık olduğunu düsünürsek çok mantıksız değil.

Dennis Eilhoff: Bundesliga'nın bu sezon en başarılı kalecilerinden birtanesi. Geçen sezon kiralık oynadığı Koblenz'de iyi işler yapan Eilhoff, yedek olarak başladığı bu sezonda eline geçen ilk fırsatı çok iyi değerlendirerek, yerini kaptırmadı birdaha. O da genç ve iyi bir kaleci.

Marko Marin: Alman futbolunun son yıllarda çıkardığı en büyük yeteneklerden birtanesi. Eintracht Frankfurt alt yapılı, Borussia Mönchengladbachlı Marko Marin sağ ve sol kanatta çok etkili, ancak büyük bir sorun var. Bundesliga'nın yarısı onu istiyor ve henüz 19 yaşında olan bu futbolcunun yurt dışına çıkması imkansız gibi. Kalli onu izliyorsa, iyi seyirler diyelim...

0 Okur Yorumu:

Yorum Gönder