24 Nisan 2009 Cuma

Haydi Arda'yı bitirelim (!)

Severiz ülke olarak, yüksekte olanı indirmek. Niceleri ile yaptık, hala yapıyoruz, her zaman yapacağız. Sıradaki hedef Arda Turan. Onun yüreği ile oynadığını, bitmez tükenmez bilmeyen futbol hayranlığını ve adını genç yaşına rağmen Avrupa'da duyurduğunu umursamıyor büyük bir kesim. Bitsin, bıraksın, hayatından bezsin istiyorlar.

Kız arkadaşı ile evinde oturup fotoğraf çekilmesini "skandal" olarak yayınladılar, hukuksal olarak kendini sağlama almasına rağmen "doping yaptı" dediler yada dedirttiler, bir maç sonrasında takım arkadaşlarının yanına gitmek isterken, görev aşkı (!) ile yanıp tutuşan bir güvenlik elemanıyla yaptığı kavgayı tesadüfen (!) orda olan kameralar ile tespit edip, ceza almasını sağladılar.

Klasik bir cümle var. Arda'lar kolay yetişmez. Gerçekten çok doğru. Kolay yetişmiyor Arda'lar. Ben futbolcuğundan çok insanlığını kast ediyorum, cünkü onu biraz tanıyanlar ne kadar temiz yürekli bir insan olduğunu biliyor. Üzülerek söylüyorum ki, Arda gibi olmayanlar çok kolay yetişiyor. Onlar fazlasıyla var. Çöl de kum gibiler. Onlar gibi olmayanlardır umut bağladığım, yeter ki kendilerini göstersinler. Arda'lar bitmesin...

0 Okur Yorumu:

Yorum Gönder