4 Ekim 2009 Pazar

O zaman niye yenemedin, Nurullah Hoca?

Denizlispor'un Teknik Direktörü Nurullah Sağlam'ı çok beğenirim aslında. Türkiye'nin çok iyi hocalarından birtanesi olduğunu düşünüyorum ve birgün büyük takımlardan birini çalıştırmasını arzu ediyorum ama Beşiktaş - Denizlispor maçından sonra yaptığı açıklama beni şaşırttı.

Nurullah Hoca: "Şu ana kadarki en zayıf Beşiktaş ile oynadık. Tepki bizim için avatajdı, Hıç bu kadar motivasyonu düşük bir Beşiktaş'la oynamadım."

Bu kadar zayıf bir Beşiktaş'ı bulduysanız, niye yenemediniz sevgili hocam? Bu açıklama ile aslında kendi takımınızın ne kadar iş yapamaz olduğunu itiraf etmiyormusunuz? Amaç buysa, tabii ki birşey diyemem. Sonuçta bu takımı Nurullah Sağlam kurmadı ama yinede bu tip açıklamalar oldukça tehlikeli ve lig adına da iyi bir işaret değil.

2 yorum:

  1. Nurullah Sağlam sadece taşın yerinde ağır olduğunu ispatlayabilmiş bir hocadır. Antep dışında bir başarısını görmek imkansız. Karşıyaka'ya gelmişti 4 sene once. Takıma oyle bir top oynatmıştı ki, ben bile kendimi alamayıp tellere dayanıp " Bu takıma topcudan once ruh al" diye bagırmıstım. Bilgisine birikimine saygım sonsuz ama birgun buyuk bir takımı calıştırma imkanı yoktur nazarımda Nurullah Sağlam'ın

    not: Karşıyaka'da 6 hafta dayanabilmiştir. Aynı yönetim 2 senedir Reha Kapsal'la çalışıyor...

    YanıtlaSil
  2. cok dogru, objektif ve yerinde bir mac sonu aciklamasi! son dakikada bulgar forvet topu ayaginda tutabilseydi denizli istedigini alirdi. Neresi yanlis bu yorumun merak ediyorum??

    YanıtlaSil