13 Ekim 2009 Salı

Bundesliga Türkleri #131009

Stuttgartlı Yıldıray Bastürk, Winnenden ile yapılan hazırlık maçında 5 gol attı, takımı amatör rakibi karşısında 14-0 galip geldi. Ancak maçta baş parmağı kırılan Yıldıray'ı aksilik bırakmak istemiyor bir türlü. Ameliyat başarıyla geçti, haftasonuna kadar antrenmanlara katılması bekleniyor. Geçtiğimiz yıllarda sakatlık sorunu yaşayan Yıldıray'ın bu sezon henüz sakatlık yaşamadığını söylemek lazım - ancak maçlarda kadroya girmeyi de başaramadı.

Mesut Özil'in sezon sonu Werder Bremen'den ayrılacağına dair haberler güçleniyor. Mesut'un 2011 yılına kadar sözleşmesi var, kulübün uzatma isteğini geri çevirdi. Bremen menajeri Klaus Allofs'un "en iyi oyuncularımızı tutmak istiyoruz ama tarih gösterdi ki, her zaman başarılı olamadık bu konuda" açıklaması her şeyi anlatıyor. Diego'nun velihati da yolcu gibi.

Hamburg'da forma giyen Tunay Torun'un Mladen Petric ve Paolo Guerrero'nun sakatlıkları sonrası devamli ilk 11'de yer bulacak. Hamburg yönetimi Tunay'a güveni tam, Polonya Milli Takımı oyuncusu Ebi Smolarek'i deneme antrenmanlarında göz doldurmasına rağmen transfer etmediler.

0 Okur Yorumu:

Yorum Gönder