29 Kasım 2009 Pazar

Melih Gökçek, Beşiktaş'a Başkan olsana!

Sezon başında Galatasaray ve Fenerbahçe galibiyet serileri yakalarken, Beşiktaş gol bulmakta bile zorluk çekiyor, bunun sonucunda galibiyet almakta zorlanıyordu. Şimdi görüntü değişti. Galatasaray ve Fenerbahçe yokları oynuyor, Beşiktaş 8'de 8 yaparak 24 puan topladı ve lidere nefesini hissettirmeye başladı. Bu gidişle Beşiktaş'ın devreyi lider kapatması süpriz olmaz. Peki ne değişti de Beşiktaş puan kaybetmez oldu son haftalarda. Futbolunda aşırı bir düzelmenin olduğunu söyleyemeyiz. Rahatlıkla söyleyebileceğimiz başka konular var; Mustafa Denizli'nin takımıyla daha az oynaması ve bazı oyunculara güvenmeye başlaması takıma olumlu şekilde yansıdı. Diğer bir konu ise Beşiktaş'ın yendiği 8 rakibin de Ankaraspor boşluklarından dolayı Beşiktaş maçları önceleri uzun bir süre maç yapmaması. Bunun ne derece avantaj yada dezavantaj olduğunu tartışmıyorum ancak istatistikler yalan söylemiyor; bay çeken takımların hepsinin Beşiktaş'a yenilmesi kayda değer bir konu. Beşiktaşlılar, bu lig kaosuna neden olan Melih Gökçek ve arkadaşlarına nerdeyse teşekkür etmemiler. Hatta Beşiktaşlıların moda tezahüratıyla ve bununla başlığı da tekrar anlatmış ve hatırlatmış olalım: Başkan olsana Başkan olsana, Melih Gökçek Beşiktaş'a Başkan olsana!

3 yorum:

  1. ankara küme düşürüldüğünde beşiktaş babalara geldi oynayacak her takım dinlenerek gelip beşiktaşı yener diyenler şimdi böylemi demeye başlamışlar. 8 haftadır kazanmamızı sırf buna bağlayanlar futbol bilgilerini gözden geçirsinler

    YanıtlaSil
  2. besiktas'in 8 galibiyetini sadece buna bagladigim gibi bir intiba biraktiysam, tabii ki böyle düsünmedigimi söylemek isterim. ama yazdigim gibi bu istatistikler hic yokmus gibi davranamayiz.

    YanıtlaSil
  3. senin üstünden genel kesime söyledim zaten onu. sevdiğim bi lafı kullanayım bari: istatikstik mini etek gibidir çok şey gösterir ama asıl şeyi göstermez. böyle birşeydi işte :)

    YanıtlaSil