23 Haziran 2010 Çarşamba

Bundesliga Dedikoduları

Schalke ilk sağlam transferini yaptı ve Stuttgart'ın futbol patronu Horst Heldt'i getirdi. Magath'ın Stuttgart'tan eski öğrencisi olan Heldt, Stuttgart'da hem menajerlik, hemde yöneticilik yapıyordu. Magath, Heldt'i geçtiğimiz dönemde Wolfsburg'a da getirmek istemişti. Şimdi başardı. Schalke ve Magath adına önemli bir hamle.
***
Bayern Münih antrenmanlara başladı. Dünya Kupası'na gitmeyen A takımdan 10 oyuncu, gerisi ikinci takımdan kurulu bir kadro 4 Temmuz'a kadar antrenman yapıp, tekrar 10 gün tatil yapacak. Daha sonra iki etap daha olacak. Üçüncü etapta Dünya Kupası'ndan dönen oyuncularda olacak. Bu arada Christian Lell, Hertha Berlin'e transfer oluyor.
***
Michael Ballack, Bundesliga'ya dönüyor. Bir iki hafta içinde de takımı açıklanacak. İlk etapta Hamburg, Bremen ve Schalke gibi kulüplerde yarışın içindeydi, ancak finale Leverkusen ve Wolfsburg kaldı. Leverkusen'in ağır bastığını söylemek yanlış olmaz. Ballack'ın eski kulübü ile ilişkileri üst düzeyde, ayrıca Rudi Völler faktörü de var. Wolfsburg'un bu sezon Avrupa Kupalarına katılmaması da başka bir faktör. Wolfsburg'un tek artısı sunduğu teklif, Leverkusen'den maddi anlamda daha iyi.
***
Boşta kalan Timo Hildebrand, St. Pauli ile görüştü, ancak Bundesliga'ya çıkan bu kulüp, Köln'de Mondragon'un yedeği olan Thomas Kessler'i tercih etti. Hildebrand'ın şimdi Köln'de gündeme gelmesi bekleniyor. Stuttgart'tan sonra önce Valencia sonra da Hoffenheim tecrübeleri kötü geçti. Milli Takım'in yanından bile geçmiyor artık...

0 Okur Yorumu:

Yorum Gönder