9 Aralık 2009 Çarşamba

Sinan Bolat Bundesliga'yı istiyor

Türk Milli Takımı aday kadrosuna ara ara çağrılan, Standard Liege'de oynadığı maçlar ile dikkat çeken ama Türkiye'de hala üvey evlat muamalesi gören Sinan Bolat'ın hedefi Bundesliga. "Sport" dergisine "birgün oraya gitmek istiyorum. Alman ligi birçok konuda çok cazibeli. Seyirciler, maçlar, stadlar, taraftarlar, oyun temposu..." diye açıklama yapmış. Sezon sonu Bundesliga'nın bazı kalelerinde yer açılacak, "neden olmasın" diyelim...

3 yorum:

  1. Sanmıyorum Sinan'ın Türkiye'de üvey evlat muamelesi gördüğünü. Böyle bir şey hissetmişse bize haksızlık ediyor. Kendisine teklif gelse de bu popülariteden sonra Türkiye Ligini tercih etmeyeceği kesin. Yoksa 20 yaşında, Millî Takıma kadar yükselmiş, Standard Liege ile 25 yıl sonra Şampiyon olmuş bir çocuğa hangi Türk takımı kalesini teslim etmek istemez? Onun Türkiyede oynamak istediği yerde Türk takımlarının ona hayır diyebilmesi, onu istememesi Aptallık olurdu.

    Tamam, aptallıkları tescilli ama inan bana o kadar da değillerdir.

    YanıtlaSil
  2. Bu üvey evlat muamelesi daha cok ben hissim, Sinan'in böyle bir seyi hissedip hissetmemesini bilmiyorum acikcasi ama bence yurt disinda en basarili temscilerimizden biri olarak yeterince deger görmedigini düsünüyorum. Tuncay'in 90 dakika yedek oturmasi haber oluyor ama Sinan'in iyi maclar cikartmasi hicbir zaman haber degil. Tabii ki biri Premier League, digeri Belcika Ligi ama sonucta Milli Takim'a cagrilan bir oyuncu ve sikinti cektigimiz bir bölgede degerli bir isim. Benim izledigim Sinan, Volkan'dan üstün bir kaleci. Transferde Türkiye'yi tercih etmemesi senin de dedigin gibi tabii ki normal.

    YanıtlaSil
  3. Sinan'i haber yapmayanin kendisi haber degeri tasir. Hoorraaaaaaaaaaa aslanım benim koçum öpüyorum kelinden :)

    YanıtlaSil