12 Aralık 2009 Cumartesi

Bundesliga'da müthiş bir cumartesi

Kısa kısa geçelim...

Bayern, Bochum'da 5-1 kazandı, 10 tane atsa süpriz olmazdı. Münih doğumlu Bochum kalecisi Philipp Heerwagen daha büyük bir farkı önledi. İki sezon önce Bayern'i şampiyon yapan müthiş Luca Toni - Miroslav Klose ikilisi yerini müthiş anlaşan Mario Gomez - İvıca Olic ikilisine bıraktı. Louis van Gaal kadro ve sistem istikrarını koruyunca, başarı geldi.

Mönchengladbach - Hannover maçında atılan 8 golün 3,5 tanesi takımların kendi kalesine attığı goller oldu. Özellikle Hannoverli Constant Djakpa'nın kendi kalesine ayağının dışıyla uzak köşeye gönderdiği top inanılmazdı. Gladbach, Michael Frontzeck yönetiminde çıkışına devam ediyor. Hannover Teknik Direktör Andreas Bergmann'ın mac sonrası açıklaması güzeldi: "6 gol atıp yeniliyoruz, ne diyeyim ki ben..."

Dün Burak Kaplan'dan sonra bügün de Hamburglu Tunay Torun gol atarak iyi bir iş çıkarttı. Tunay'in Nürnberg'de attığı gol, Bundesliga'da ikinci sayısı oldu. Nürnberg'de attığı gol gerçekten çok güzeldi. Teknik Direktör Bruno Labbadia'nin demesine göre antrenmanlarda çok iyi çalıştığı için kadroya girmeyi ve oynamayı hak etti.

0 Okur Yorumu:

Yorum Gönder