18 Haziran 2009 Perşembe

Transfer Gündemi | Code 180609

Servet Çetin, Marsilya yolunda. Defansa zaten transfer yapmak isteyen Galatasaray, şimdi iki stoperin peşine düşecek. Transferlerin biri Lucas Neill olabilir.

Hamit Altıntop gündeme devamlı geliyor, ancak transferi mümkün değil. İkiz kardeşi Halil Altıntop ise Schalke'den ayrılabilir. Başta Galatasaray olmak üzere büyük takımların gündeminde.

Ümit Karan'in bir Alman kulübü ile anlaşacağı haberleri geliyor. Bu, Michael Skibbe'nin Eintracht Frankfurt'u olabilir mi? Olabilir.

Juninho söylentileri sona erdi. Devamlı Galatasaray ile anılan Brezilyalı, Katar'da bir kulübe resmen imza attı. Yıllık maaşı net 2,5 Milyon Euro.

Fenerbahçe'nin gündeminde olan Luca Toni, Bayern Münih'te kalacağını söyledi. Alman kulübün yakın kaynaklarından aldığımız bilgilere göre, Fenerbahçe'nin de böyle bir girişimi olmamış bügüne kadar.

Thimothee Atouba, Beşiktaş için İstanbul'da ama ne derece yararlı olur, merak konusu. Müzmin bir sakat, ayrıca devamlı problem çıkaran bir isim. Yeteneği tartışılmaz ama dertten başka birşey transfer etmez Beşiktaş.

0 Okur Yorumu:

Yorum Gönder