22 Haziran 2009 Pazartesi

Galatasaray'da olan bitenler

Gökhan Zan transferi çok mantıklı. Yerli ve Milli bir oyuncu, tecrübeli, bölgesinde transfere ihtiyaç vardı ve en önemlisi bonservisi elinde. Forumları takip ettim. Beşiktaşlılar "oh gitti" diyor ancak yabancı kontenjanı dolup taşarken, önemli yerli bir oyuncuyu kaybetmek, özellikle Mustafa Denizli'yi kızdıracaktır. Beşiktaş bir an önce şampiyonluk sarhoşluğundan uyanmalı yoksa bu işin sonu hüsrana doğru gidiyor.

Ferdi Elmas ayrıldı. Frank Rijkaard'in geldiği gün, "en çok Ferdi mı sevindi" diye bir soru sormuştum. Sevinci kursağında kalmıştır Ferdi'nin. Ya bir Anadolu Takımı yada Hollanda'da bir takıma transferi söz konusu olabilir.

Lincoln yine yok. Süpriz olmadı, cünkü hem Lincoln'un hemde Brezilyalıların huyudur bu. Schalke'deki en verimli dönemlerinde bile geç gelirdi. Ayrıca Ronaldınho ve Eto'o gibi futbolcular ile de aynı "tatil uzatma" sorunlarını yaşamış bir isimdir. Yeni bir tecrübe değil onun için. Frank Rijkaard onu göndermeyi kafaya koymuşsa, daha önceden karar vermiştir, bu gecikmeyle gelen bir karar olmayacaktır.

Sivasspor'dan Hayrettin Yerlikaya transferi konuşuluyor. Karşılığında Aydın, Özgürcan ve Mehmet Güven teklif edilmis. Böyle bir düsünce içinde olmadığını zannediyorum Galatasaray yönetiminin. Bu üç değerli futbolcuyu, Süperlig için yeterli ama Galatasaray'da direk oynayacak kapasitede olmayan bir oyuncuyla takas etmeyeceklerdir.

0 Okur Yorumu:

Yorum Gönder