29 Ocak 2011 Cumartesi

misli.com: Bundesliga'da 20. hafta

(157) Nürnberg - Hamburg: Secim 1 | Oran 2,60

Bu maçta en motive olacak kişi David Jarolim. Hamburg’un orta sahadaki bel kemiği çok önemli bir destekle sahaya çıkacak. Anne Jaroslava, Hamburg’un Nürnberg deplasmanlarına geliyor. Çek Cumhuriyeti Başkenti Prag’dan iki saatlik araba yolculuğu sonrası oğlunun galibiyeti için gerekli desteği verecektir, ancak Nürnberg’de Schalke deplasmanında çok iyi oynadı ve çok şanssız elendi. Haftanın süprizini Nürnberg yapabilir, benden söylemesi.

(158) Schalke - Hoffenheim: Secim 1 | Oran 1,55

Schalke’de Rakitic gitti, Annan geldi ama bu maça yetişemeyecek. Draxler’in ilk 11 oynama ihtimali var. Magath hala bir arayış içinde. Aynısı rakip Hoffenheim için de geçerli. Braafheid ve Babel’in kadroya katkı yapacağını zannediyorum ama bu zaman alacaktır. Hoffenheim’ın yeni Teknik Direktörü Marco Pezzauioli, Ralf Rangnick’in ofansif futbolunu devam ettiriyor ama defanstaki sorunlar devam ediyor. Schalke on planda, üst de kötü bir seçenek değil.

(159) St. Pauli - Köln: Secim 2 | Oran 2,60

Bana altı puanlık maç demeyin“ diyor St. Pauli Teknik Direktörü Holger Stanislawski ama tam anlamıyla da maçın değeri bu. Haftanın en önemli maçlarından biri. Ancak iki takımda sorunlar var; St. Pauli’nin hücum oyuncuları formsuz, Köln’de defans oyuncuların sakatlığı büyük sorun. Ayrıca kaptanlığı elinden alınan Mohamad, verdiği röportajda Teknik Direktör Frank Schaefer’i eleştirdi ve kadro dışı kaldı. Ancak Köln’ün Bremen’i 3-0 yenmesi ve Podolski’nin yüksek formu, bu takımı biraz öne çıkartıyor. Risk arayanlar, Köln’ü düşünebilir.

(160) Werder Bremen - Bayern Münih: Secim Üst | Oran 1,30

Bayern’in, Bundesliga’da en çok yenildiği takım Bremen. Yakın zamanda iki maçta karşı karşıya geldi iki takım. Bremen ikisinde de (lig ve kupa), Bayern’den üstün oynadı ama iki maçı da kazanamadı. Bayern, Aachen’deki kupa maçında moral buldu ama Mark van Bommel’siz takımın nasıl işleyeceği asıl Bremen deplasmanında görülecektir. Bremen çıkış arıyor, ancak kazanma ihtimalini çok yüksek görmüyorum, çünkü form durumu umutlu bakmaya yer vermiyor. Üst ihtimali üzerinde durulmalı.

(161) Wolfsburg - Dortmund: Secim X | Oran 3,20

Dortmund, Stuttgart maçında yara aldı ama hafta içinde hem futbolcular hemde Teknik Direktör Jürgen Klopp, verdikleri demeçler ile aslında çok da etkilenmediklerini gösterdi. Ancak Shinji Kagawa’nın sezonu kapatması, Dortmund’a ağır zarar verebilir. Stuttgart maçında Kagawa’nın eksikliği göze battı. Klopp bir formül arıyor ama bu zaman alacaktır. Wolfsburg’da Friedrich’in cezasından sonra 11’e dönmesi önemli. Maç feci şekilde beraberlik kokuyor. Alternatif bir bahis önerisi: Alt!

(233) Kaiserslautern - Mainz: Secim X/1 | Oran 4,50

Rheinland-Pfalz elayet derbisi! Maça büyük ilgi var ama iki takımın son haftalarda çok üstün bir performans gösterdiğini söyleyemeyiz. Mainz’da forvet sıkıntısı ayuka çıktı, Thomas Tuchel’in hamleleri karşılıksız çıktı. Kaiserslautern’de Srdjan Lakiç’in Wolfsburg’a sezon sonu için imza atması, moralleri bozdu ama Hırvat golcü sezon sonuna kadar savaşmaya hazır olduğunu söylüyor. Kaiserslautern „önce durdur, sonra vur“ işine kalkışabilir. İlk yarı 0, ikinci yarı 1’i öneriyorum.

Misli.com'da ki yazi için tıklayınız

1 yorum:

  1. ev sahibine 1.55 oran veriliyosa iddaada o iş yaş demektir.tabiiki kazanabilir schalke ama bu oran beni hep rahatsız ediyor :)).

    YanıtlaSil