16 Eylül 2009 Çarşamba

"Özil sadece bir Pasaport Almanı..."

Almanlar, Mesut Özil'in Milli Takım'da gösterdiği performansı nedeniyle oldukça mutlu ve her fırsatta göklere çıkarıyorlar Bremenli oyuncuyu. Ancak bu mutluluğu her Alman paylaşmıyor anlaşılan. İki hafta sonra yapılacak olan genel seçim öncesinde Partiler ve Siyasetçiler Televizyon'a çıkıp, oy avına çıkıyorlar. Bunlardan birtanesi de aşırı ırkçı partisi NPD. Yerel bir kanalda konuşan parti sözcüsü Klaus Beier, Mesut Özıl hakkında konuştu.

-----------------------------------------------------

Spiker: Mesut gol attığı zaman sevinebiliyormusunuz?


Klaus Beier: O bir Pasaport Almanı yada Miroslav Klose (Polonyalı) gibi bir Alman. Bu yüzden Alman olan oyuncuların gollerine daha çok seviniyorum.

Yani size göre Almanya Milli Takımı'nda oynama hakkı yok mu? Yani siz iktidar olursanız, izin vermeyecekmisiniz?

Alman uyruklu olsa yada anne ve babadan birtanesi Alman olsaydı, izin verirdik.

-----------------------------------------------------

Mesut Özil'in Almanya için oynamasına çok sevinen bir değilim açıkçası, tabii ki Türkiye'yi tercih etmesini isterdim ama bu zihniyete sahip insanlar yüzünden sonuna kadar destekliyorum artık. Arkandayım, Mesut!

2 yorum:

  1. Sen de sadece bir "mağara adamı"sın Klaus. Onun bunun evladı. Alman olmayanları çıkar bakalım o takımdan nasıl futbol oynanacak? Ama derdi o değil ki pis Nazi'nin. Ulan akşam akşam sinirlendim. Bu arada güzel bir haber bu, eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. tesekürler, chao! aynen bende cok sinirlendim ve dedigin gibi cikarsalar yabancilari, takim kuramayacaklar. klose, podolski, trochowski, mesut, beck, serdar tasci, marin, gomez, vs. hepsi yabanci uyruklu!

    YanıtlaSil